KaRRamBa to dziwak. Twierdził, że VLK to jego piąta płyta. Potem wydał "Debeztoff", "Milion Peelenuff" i "Rock Vatos Locos", czyli odpowiednio - 6, 7, 8. Oczywiście składanek się raczej nie zalicza, ale cóż, to nie ma znaczenia, bo kolejna płyta nagle i tak jest jego jedenastą...
Doliczył chyba do swojej dyskografii "Los Vatos Locos II" i "Cham Się Topi" (tylko czemu, skoro chodzi mu chyba o solową karierę...), i stąd płyta 11 .
Fan
Karramba chyba do 11 doliczył sobie np single a to już przesada bo w dyskografi artysty powinno być single osobno i albumy osobno.Jak by np taki rockowiec kazik miaiałby do swojej dyskografi liczyć swoje single to samych singli by miał z 70 bo kazik lubił do swojej jednej płyty zrobić 4 czy 3 single.Zreszta ludzie ja mam dosyć słuchania jego remixów i może innych to jara jak do usrania karramba robi po kilka remixów tych samych tracków bo mnie nie.Jak już napisałem polowe jego dyskografi to składanki i kolejna jego składanka to te same tracki tylko znów w innych wersyjkach a piosenka pocałuj mnie w w dupe to juz wymiotuje bo tyle jej wersj było i tyle wersji jej słyszałem ze już dosłownie nie moge..Na każdej prawie jego płycie ten track był jak teraz znów będą jakieś remixy na jego płycie to się chyba zapierdole sam bo nie lubie takich remixów i składaneczek lub the best of
Fan
Ja wypowiem sie na temat pytania zadanego przez autora.... Wiec Karramba nie nagrywa z nikim znanym ze sceny hip hopowej poniewaz oni nie dorastaja mu do piet.Karramba jest gosciem ,ktory ma swoj wizerunek i jest zyje na wyzszym pulapie niz chlopaki z polskiej sceny hh ktorzy jaraja sie uzywkami takimi jak trawka lub pija tanie wodki z dolnych polek.Karramba wypowiedzial sie kiedys na ten temat,ze dzieli ich duza przepasc i nadaja na innych falach.Karramba ma w dupie tak naprawde co o nim mowia i napewno zaden z nich nie pwoie mu prosto w twarz co o nim mysla bo sie go boja.To jest gosc z jajami ,ktory wiele w rzyciu przeszedl i nie ma czasu na zadawanie sie z takimi cipkami jak eldo,borixon czy peja .Obraca sie w srodowisku z wyzszych sfer i wsrod wplywowych osob a nasze chlopaki z polskiej sceny hh nawet nie widza co to dziesiona a udaja pseudo kozakow.pierdoli taki jeden z drugim ze Karramba nawija o przemocy,maffi itp Ale niestety taka jest rzeczywistosc ,ze u nas w polsce uczciwie to mzona jedynie sie garba dorobic!POZDROO
Administrator
Ja nie wiem skąd Wy bierzecie te wypowiedzi KaRRamBy, sam się oszukałem z nim jakichś wywiadów i ni chuja nic nie znalazłem Jedynie przeczytałem to co było w czasopiśmie z tą nudną grą i o Janie Pawle 2. Tyle, weźcie zarzućcie jakimiś linkami do ciula pana
Fan
tutaj sa wuwiady Karramby ale niestety nie wszystkie
http://karrambarap.blog.onet.pl/2,ID325 … index.html
Fan
a co do Elda słyszeliście jak ostatnio Liroyowi pojechał w wywiadzie ;q ?
Fan
JO?CO ELDO POWIEDZIAŁ?NAWIŃ KENTY
Fan
lukaj:
http://lookr.tv/index.php?page=player&vn_e_id=450
2:30 dokładnie ;p
Ostatnio edytowany przez Kenty^ (2009-01-17 15:50:50)
Administrator
http://www.forum.liroy.com.pl/showthread.php?tid=137
O tu założyłem ciekawy temat na ten temat heheh
Ercuse, dzięki Wyjaśniło to wiele spraw. I nie wiedziałem, że Policja ma VHS jak KaRRamBa, wbija się na kwadrat do Dziada heheh.
Fan
osz kurwa tym razem eldo pałe przegioł!! urban pierdolony grzała mu w grdyle