Administrator
Plavol skąd w ogóle to info jest? Nie widziałem tego na stronie.
Fan
ale to już kolejny nius który daje Płavo, a nie ma go na stronie - dopiero potem się pokazuje ;d
edit:
aha ;q
Ostatnio edytowany przez Kenty^ (2009-01-24 19:23:18)
Administrator
Oczywiście
25.01.2009
…niesamowite – jak i niesamowity jest projekt Santa Muerte – iż właśnie dziś, właśnie teraz ma miejsce najszybsza premiera w kilkunastoletniej historii muzycznej KaRRamBy… nie zdążył minąć tydzień od wymyślenia, napisania, skomponowania, zrealizowania i wyprodukowania nowego hitu, zatytułowanego „Pocałuj Mnie” , a już mogliście usłyszeć go na falach najbardziej odlotowego radia RMF MAXXX, w najbardziej zakręconym programie – mowa oczywiście o „Słabym Programie” , który wbija się w eter w każdą niedzielę od 20:00 do 23:00. Gorąco polecam wszystkim RMF MAXXX oraz SŁABY PROGRAM, z maxxx-zakręconą ekipą w składzie Irek Jakubek, Bartek Lis i słynny już w kraju i za granicą ZYGMUNT ;-)))) Dziękoovka Ziomale , Szacun & Pozdro!!
www.myspace.com/karrambasantamuerte
Od siebie powiem tylko tyle: stary KaRRamBa już nie wróci.....
Ostatnio edytowany przez PlaVo-L (2009-01-25 23:29:17)
Fan
Zajebiste sluchałem najlepsze na swiecie caly program zapowiadali hit na który bardzo wiele osób czekalo i sie nie zawiodłem bo kawalek jest zajebisty karramba jak zawsze najlepszy!!!!!!!!!!!!
Fan
Niechciałbym żeby karr nagrał coś z liroyem bo liroy nie sięga do poziomu karramby.
Fan
Pocaluj Mnie Radio Clean Edit CHCESZ ŚCIĄGNĄĆ KAWAŁEK ;]
strony skasowane ;]
Ostatnio edytowany przez Santa Muerte (2009-01-26 13:41:38)
Fan
Zajebiste. Czekam na więcej
Fan
juz nie ma kawałka do ściągania Zostałem Proszony o skasowanie.... ;]
Ostatnio edytowany przez Santa Muerte (2009-01-26 13:39:56)
Fan
Spodziewałem się mocnego uderzenia jak "W Imię Zasad" a nie kabaretu.
Fan
Wystarczy ze Ty jesteś Kabaretem... "Bambi NecroSodomizer"