Fan
Natomioast na 99,99% człowiek o nicku na tym forum "SantaMuerte", to nie jest KaRRamBa.
A ja daje 100% ze to jest on tylko nie wiem czemu się "ukrywa", na starym forum tzn karramba.glt próbowal rozkręcić towarzystwo i zaczynalo sie robic ciekawie a tutaj jakos nie chce tego robić
Fan
No to chyba się założymy, bo coś mało elokwentne i rozwinięte te wypowiedzi jak na KaRRamBe. Więc daje 10do1, że to nie jest On!
Fan
Spoko, zakład, tylko o co?? masz jakąś płyte Karrambusia??
Administrator
Też macie tematy hehehe
Fan
Ja (14-02-2009 15:07)
Czyli zgadłem że Santa Muerte to ty:))
KaRRamBa (14-02-2009 15:07)
tak
Jest to fragment rozmowy między mna a KaRRamBuSiem:) Nie powinienem tego pisać ponieważ KaRR moze mieć jakis cel i temu sie nie ujawnił ale najwyżej dostane owal:)
Administrator
WŁoga napisał:
Nie powinienem tego pisać ponieważ KaRR moze mieć jakis cel i temu sie nie ujawnił
Chyba mu się tu nie podoba hehehe. Zresztą to od razu było wiadome, sądziłem, że się każdy połapie a tu widać, że nie
Fan
Ekhh na starym zaczynalo robic sie fajnie gdy KaRR zacza sie udzielac pod Własnym "imieniem" tylko ten spam "erotyczny" był zabójczy, doszedlem do wniosków że tam chciał cos osiagnać a tu już mu się po prostu nie chce tego od początku robić, ale forum i tak ruszy już nie długo jak wyjdzie "11")
Administrator
WŁoga napisał:
ale forum i tak ruszy już nie długo jak wyjdzie "11"
)
Skąd ta pewność?
Co do starego forum, to fakt, miało tyle lat, szkoda było to wywalać. Ale nawet gdybyśmy chcieli uruchomić to stare to i tak nie dałoby rady, bo Administrator dziwnym trafem stracił uprawnienia
Fan
SPoko, KaRR mi mówił kiedy wyjdzie "11" ale nie zdradze tego, jak zechce to wam powie:)
Fan
to chociaz powiedz czy długo będziemy musieli czekać ; p
Fan
Ostatnio edytowany przez WŁoga (2009-02-16 18:57:01)
Administrator
O kurwa hahahah
Fan
Ostatnio edytowany przez WŁoga (2009-02-16 18:59:56)
Administrator
Nie kumam, miałeś gg, do jakiegoś typa i myślałeś, że to KaRRamBa?
Fan
Nie to nie tak ale nie bede tłumaczył, nie mam na to ochoty już wszystko jest wporządku