Fan
PlaVo-L napisał:
Chuj z Liroy'em, wkurwia mnie i odpierdala kaszanę.
Dokładnie, na pewno nie kupie tej jego płyty, pierdole już go.
Administrator
Te numery, które wypuścił mi się nie podobają ale jestem pewny, że na płycie znajdzie się coś fajnego. Głównie dlatego mi się nie podobają, bo Liroy to stary oldschool' owiec i tam powinny się znaleźć jego bity a nie jakiegoś siurka, który może i ma dobre bity ale zupełnie nie pasujące do Liroya. Gdyby dziś miał np. taki Matheo zrobić bity (mi się podobają) na płytę KaRRamBy, to jestem w 100% pewny, że było by tak samo. To są inne partie, inne ligi i inne rozkminy Heh a płyta będzie, nawet prawdopodobne jest to, że wyjdzie równocześnie z "11". Potyczka gigantów heheheheh
Fan
Też nie wątpię, że będzie coś zajebistego na płycie, ale to ciągłe przekładanie daty premiery naprawdę wkurwia, to chyba świadczy o tym, że ma w piździe fanów... Ja mogę zrozumieć, że Karramba nie mógł wydać płyty z braku wydawcy, ale L ma przecież Def Entertainment, może wydawać co kiedy chce praktyczne czyż nie?? Więc kurwa na chuj to ciągłe przekładanie już od lat??? I gdzie te wszystkie single ktory miały się ukazać? Dlatego centralnie mnie jebie czy ta płyta w ogóle wyjdzie... Natomiast płytke Karramby (jeżeli bez kitu ukaże się w lipcu) kupię na 100 %.
Administrator
Heheh ja myślę, że jemu już się po prostu nie chce a to co kiedyś miało wyjść już na pewno nie wyjdzie. Gdy był w BMG musiał wydawać płyty i już i dlatego zapewne postanowił odejść, żeby mógł sobie robić co chce - i tak robi.
Co do WYP3:
http://www.youtube.com/watch?v=MzPi9rKRR1g&eurl=
Ja już nie wiem, raz się kłócą, raz się lubią. Co jest z tymi kielczanami? Hehe
Fan
Maha wiesz co to za kawałek Borixona (?) na samym końcu w tym filmiku?
Fan
no ja szczerze mówiąc nie słyszałem o tej produkcji, ale ten track rozkuriwa na maxxxxa
Fan
Ja osobiście ubolewam nad faktem, że Borixon powrócił do składu Wzgórza... 100x lepiej by było jakby to Radoskóra ponownie wcielili w ich szeregi...
Administrator
Czy to nie brzmi znowu jak "Pocałuj mnie w dupe"?? Ja pierdole, brak mi słów...
Fan
Mam nadzieję, że na płycie nie będzie dominować tematyka "Stooko Pookoo" Bo trochę nudne staję się słuchanie kawałków o takich treściach... Kawałek słaby, dobrze, że nie bedzie go na 11
Ostatnio edytowany przez Radas (2009-06-15 09:46:01)
Fan
nie no kurwa, to juz sie nudne staje ;//