A więc jest sprawa dziś wchodzę na jego profil a tu nad jakimś bełkotem kolegi Włogi karr umieszcza taka notkę
Sorka, ale nie akceptuje i nie toleruje dotychczasowych forum, których mam teoretycznie być przedmiotem rozmów. Ja tego nie akceptuje, nie toleruje, nie autoryzuje, nie uczestnicze - to tak dla jasosci wszystkich - żeby było wiadomo, ze obojetne jakiekolwiek forum - mnie tam nie ma, ja tam nie pisze i w razie jakichkolwiek kwasów tam powstałych - nie biorę za nic odpowiedzialności.
Pozdro 4 @LL
KaRRamBa
www.karramba.pl
Nie wiem co o tym myślec , chyba zburzyło to trochę mój sposób postrzegania artysty ,stosunek do fanów ?
on myśli chyba że jesteśmy mu kulą u nogi , może jednak trzeba zamknąc to forum , ? Co myślicie ?
Administrator
To ciekawe...Jeszcze jakiś czas temu podobał mu się ten pomysł. Widocznie coś mu się tu nie spodobało, może coś nie tak na temat żony? Heheh, nie mam pojęcia. Włoga pewnie myślał, że do niego wejdzie Karramba a potem będzie się tu wywyższał, że on go ma a my nie haha
Fan
Karr pijechal nie ma co.Jak chceta chopy to zamknijcie
Fan
no to lipa... ja jestem na forum FU i ten wpada na forum, daje info, odpowiada na pytania, Liroy troche rzadziej, ale też zdarza mu sie wejsc... w sumie szkoda
ja bym tego nie usuwał, dobrze mi się z Wami rozmawia, zawsze możemy wymieniac się zdaniami między nami ; p
Nowy na forum
karramba byłby nikim bez fanów a fany nikim bez karramby to moje zdanie i moja opinia niezamykamy forum
Fan
"karramba byłby nikim bez fanów" No z tym to ja się muszę zgodzić.
Nie miał by odbiorców i nik by jego płyt nie kupił.
Fan
wydaje mi się, że chodzi mu o to iż on na to forum nie wchodzi i nie pisze na nim a nie raz sie spotkalem ze ktos napisal na tym forum ze wchodzi tutaj KaRR a to gowno prawda !!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez pacio555 (2009-06-25 10:32:50)
Fan
musiał tu wchodzić skoro nas nie toleruje...
Administrator
To może jednak nie chodziło o nas, haha
Fan
wejsc mogl kiedys wiadomo ale wiele osob tutaj pisalo, ze on tutaj regularnie przychodzi...
Administrator
No bo na pewno tu był i to nie raz, tyle jest tu rzeczy, więc wątpię, że od razu wszystko przeczytał w jeden dzień.
Fan
ja tak nie myśle jak ty
Fan
A skąd pewność, że to wogołe jest KaRRamBa? Do fanów odnosił się zawsze pozytywnie, więc raczej cosik mi tu nie gra.
Administrator
Stąd, że to jego konto na NK?