Co sądzicie o bitach KaRRa?
Jak dla mnie, są na bardzo wysokim poziomie. Cała płyta 'Rock Vatos Locos' w chuj mi się podoba, pod względem bitów (oczywiście nie tylko pod tym względem ). Choć niektóre czasem nie pasują..
Takie 'proste' bity (np. 'Debeztoff') też mi się podobają. A w 'KaRRamBa Rap |Hard Mix|' to naprawdę taki typowo gangsta-rap bit, zajebisty.
KaRR robi bardzo urozmaicone te bity, nie są nudne i lubi mieszać style muzyczne. Mają klimat ;-)))).
Ostatnio edytowany przez PlaVo-L (2008-08-14 08:49:58)
Fan
Mnie tez się bardzo jego bity podobają jestem ciekaw jak je robi ;>>
Administrator
W jednym wywiadzie widziałem, że posiada klawiaturę sterującą, więc całkiem prawdopodobne, że bawi się w FL Studio :]
Co do bitów to są mistrzowskie. Najbardziej mi się podoba, że dodaje gitary. Ja ni cholery nie umiem w programie zagrać w ten sposób i dlatego wydaję mi się, że on po prostu na nich gra
Administrator
Dre całą swoją płytę "2001" zrobił na FL 3 hehehe. Tak słyszałem.
Administrator
Fokus robi bity na FL. Rahim też. I większość dzisiejszych Polskich producentów.
Administrator
Wątpię, że tylko dlatego.
Fan
trochę trudny w obsłudze, ja nie mogłem się na nim połapać, ale dałbym rade tylko nie miałem ambicji
Administrator
Ja się uczyłem ok.2 lata obsługiwać ten program.
Fan
To tak jak ja w Photoshopie już jakieś 1,5 roku, a nadal wieeeelu rzeczy nie wiem.
Gość
;];];;];]; sa dobre ale moga byc lepsze
Administrator
KamilonzO napisał:
sa dobre ale moga byc lepsze
Co mogą być lepsze? Programy?
FL jest wmiare prostym programem, a zyskał na popularności ze względu na dogrywanie wtyczek i komponowanie sampli. był to chyba pierwszy program tego typu i serio ma spore możliwości - tego zaprzeczyć si nie da .