#1 2010-02-05 19:57:47

Santa MueRRte

Nowy na forum

2010 - Witajcie ;)

YO YO YO!

W końcu nastąpił ten moment, kiedy mam trochę węcej czasu, dzięki czemu w miarę możliwości będę mógł spotykać się z Wami tutaj - z góry mówię, że nie jestem w stanie obiecać z jaką częstotliwością będę tutaj zaglądać, więc jeśli dłużej mnie nie będzie - nie piszcie od razu textów typu "olał". "ma w dupie" itd itp

Zalezy mi również bardzo na tym, aby to forum służyło przekazywaniu wiarygodnych info, wymianie poglądów itd itp, ale absolutnie nie było polem  słownych bitew między Wami - a jesli już poczujecie konieczność ostrej wymiany zdań, to zawsze możecie zrobić to prywatnie, wymieniając między sobą "soczyste" maile

Album "11" - przykro mi, że w ubiegłym roku premiera co chwilę przesuwała się, aż w końcu do chwili obecnej album się jeszcze nie ukazał... Uwierzcie , że album jest gotowy od daaaaawna, w tym roku zdążyłem zrobić z nudów kilka nowych wersji niektórych kawałków z albumu "11". Poszukiwałem jakiegoś lepszego rozwiązania odnośnie wydania albumu "11", chciałem by tenalbum został wydany przez wytwórnię, która zapewni mi dobrą promocję, zrobi kilka teledysków - niestety Fonografika nie zapewnia promo ani video, a że akurat ten album jest dosyć komercyjny, zawierający kawałki które spokojnie mogą być emitowane w stacjach radiowych i tv to tymbardziej zależało mi, żeby ukazał się będac wczesniej rozreklamowanym i promowanym w mediach. Najprawdopodobniej jednak album ukaże się nakładem Fonografiki, gdyż nie zamierzam dłużej czekać na obiecywane mi przez inne duże wytwórnie "gruszki na wierzbie" hehehe, tymbardziej, że chciałbym również w tym rok wydać moją perełkę, czyli album "Santa Muerte"

W międzyczasie wraz z fachowcem od muzyki klubowej, niejakim Krist'em Van D pracujemy nad wspólnym projektem muzycznym, pierwsze nagrania już za nami, więc materiał równiez powinien ukazać się w bieżącym roku. Bardzo imprezowa muza , luźne texty, z udziałem świetnej wokalistki - więcej póki co zdradzić nie mogę

Santa MueRRte! Ja Jestem Santa MueRRte,
Vatos Locos Klan , CzaRRne SeRRce,
Kto FrajeRRem Albo Konfidentem,
Temu Kulka W PieRRdolone SeRRce!

#2 2010-02-06 12:13:23

Maha

Administrator

Re: 2010 - Witajcie ;)

Witaj, i cieszę się, że wreszcie tu zawitałeś. Czekamy na płytę.

#3 2010-02-07 16:39:33

FeRu

Fan

No siemanko kurwa mać...przywróciłeś mi wiare człowieku, nawet nie wiesz jak się cieszę. Z niecierpliwością czekamy na twój materiał, jak zapewne zuważyłeś przez te wszystkie perturbacje brała nas kurwica, ale teraz pójdzie już z górki .

Pozdrawiam

Everybody Lies

#4 2010-02-07 17:18:31

Martini

Fan

FeRu napisał:

ale teraz pójdzie już z górki .

Oby ;p

Witaj. ;]

#5 2010-02-07 17:27:33

pacio555

Fan

Witaj !! no no czekamy na 11 i oczywiście na Santa Muerte

#6 2010-02-09 15:11:37

Kamilr9

Administrator

4100908
Call me!

Witaj , nie sądziłem że tu zawitasz ale jakie to fajne uczucie czasem się pomylic
Więc, trzym się  i wiedz że jesteśmy z tobą

http://images31.fotosik.pl/349/cd7822bb920e82f1.jpg

Stopka forum

RSS