Administrator
Właściwie do kogo ten numer się odnosi? Jeden K.A.S.A żyje, nigdy nie słyszałem o jakimś innym K.A.S.i.E. Pisałem o tym na innym forum to mi mówili, że to się donosi do kogoś innego. Więc się pytam: Do kogo to? Dlaczego sprawa mnie interesuje? Bo jestem ciekawy nagrań TEGO K.A.S.Y. Na okładce pisze "Dedicated to Wembley from K.A.S.A. Wiecie coś na ten temat?
Fan
Wembley ze wzgórza ya pa 3-karramba taki super track nagrał jemu dedykowany(zginąl w wypadku samochodowym)a te ścierwa rok puzniej z tą jebanym fast foodem wyskoczyły ale dobrze że czarna lista puzniej w odpowiedzi była pozdro
Ale pisze 'from K.A.S.A.' wiesz, może to było tak, tak jakby K.A.S.A. nagrywał z tym kolesiem w tamtych czasach i byli uznawani za zespół albo coś w tym stylu. A jakoś nic mi nie wiadomo, żeby jakiś Wembley był kiedykolwiek we Wzgórzu.
Fan
we Wzgórzu Wembley to na pewno nie był, był ich kumplem po prostu
Fan
spiewali czy jak tam to sie zwie ze odszedl jeden z nas wsumie tez nie slyszalem zadnych kawlkoow wembleya z tym wzgorzem tylko jak oni w tym jednym kawalku o nim nawijali ale ze wzgorzem powiązanie tak czy siak jest
Fan
zgadzam sie
To nie pierdol mi, ze się nie znam na Wzgórzu, a sam gadasz, ze on był w ich składzie, ja pierdolę, Tyś jest wielki znawca... Może nie znam całej dyskografii, ale kurwa znam członków. Ten koleś widocznie był kumplem ziomków ze Wzgórza i K.A.S.Y. również, proste.
Fan
nie ma się co kłócić chłopaki
Fan
Kto to był Wembley?
Fan
jeden z najlepszych b-boyów w Polsce
Fan
Podobno byl naj naj w polsce.Słyszał ktoś kiedyś o takim raperze jak FREEZE?
zginął w biały dzień od kul zginął bo wisiał kasę za dragi podobno jak by żył to byłby najlepszym raperem w polsce dziś.
Kolo wymiatał pokój jego duszy:-(
Poprawiłem błędy , zważajcie na to.
eR9
Fan
No ja coś kojarzę, on chyba miał jakiś kawałek na pierwszej płycie Volta, ale że nie żyje to nie wiedziałem...
Fan
Miał radas miał na składance volta 2 tracki i też na składance enigma.Żaden z raperów nieche rozmawiać na temat jego śmierci