Administrator
Cypisek napisał:
Słyszał ktoś kiedyś o takim raperze jak FREEZE?
zginoł w biały dzień od kul zginoł bo wisiał kase za dragi podobno
Jeśli to prawda to muszę stwierdzić, że dobrze mu tak.
Fan
Maha co ty za głupty gadasz?! dobrze że zginoł?co z tego że za dragi! a wyobraż sobie że twoj np braszka ginie za dragi to co?też powiesz że dobrze mu?.Zastanów się co piszesz..
Administrator
Wiesz, w przeciwieństwie do innych osób, najpierw pomyślę a później napisze. I mój "braszka" nie zginął by za dragi, za dobrze go znam. I nie zmieniam zdania, dobrze mu tak, sam się wpierdolił w swoją śmierć. Najsłabsi przegrywają.
Fan
To był przykład tylko...Wiesz co ?jak byś tak powiedział o nim na jego ulicy albo kilku innym raperom co go znali to by cię skopali za to .Każdy sie w życiu może tak rozje**bać i każdy błędy popełnić ma prawo.
Ostatnio edytowany przez Cypisek (2009-01-26 16:10:40)
Administrator
Mnie to nie interesuje co oni by mi zrobili za to, że mówię to co myślę. No i zauważ, że ja go nie oceniam. Mówiąc o "najsłabszych" chodzi mi o wszystkich, którzy zaprzepaścili swoją szansę. Nie ma się co zamartwiać nad jakimś kolejnym typkiem, który zginął za dragi. Co mi jeszcze powiesz? Zaznaczam, że zdania nie zmienię, więc gadaj zdrów.
Fan
Dobra d**upa z tym jest luz nie róbmy grandy:-))))))))))))))))))))))))
Fan
A ja nie popieram, chuj, że się sam w to wjebał, ale mówić, iż dobrze, że dostał kule to troche nie wypada...
Administrator
Bo ja zwykle olewam tematy tabu hehe, no i w dodatku jestem urodzonym chamem
Fan
Kenty^ napisał:
A ja nie popieram, chuj, że się sam w to wjebał, ale mówić, iż dobrze, że dostał kule to troche nie wypada...
no nie wypada racja
Fan
wywalcie tego kolesia, on się nabija i na nerwach nam gra - specjalnie....
Fan
Sorki,tylko żartowałem.
Fan
To nie żartuj w ten sposób, bo wyślemy na Ciebie Dziada i byłą mafię pruszkowską i po Tobie koleś xD