Fan
Też to znam bo jest na okładce Boom Bangu... I jeszcze może ten z Przykazania Juniora
Fan
karramba rap napewno:-)a ten z przykazania juniora refren spiewał karramba z goolarym juz na brooklynie w kawalku latawice cichodajki i zdziry,napewno tez boom shake the room ,ashes to ashes ,i wanna die.Troche niezbyt boom bang a ktos zna?pozdro
Administrator
Ale o co Ci chodzi? O przetłumaczenie czy o samą znajomość jego tekstów?
Fan
jeśli chodzi o text karramba rap to jest taki 4 real cztery razy tak nawija:Boom! Shaka-laka Karramba Rap You ded mathafucker - Karramba is here!
Administrator
Też miałem go poprawić heheh. Dawid 87 prosiłbym bez błędów ortograficznych. Zainstaluj sobie Mozille i nie ma problemu z błędami :-]
Fan
spoko nie zauważyłem tych błędów zaraz po poprawinach pisałem na lekkiej fazie więc zdarza sie:-)
Administrator
Akurat mi nie chodziło o ten post. W innym temacie narobiłeś trochę błędów hehehhe
Cholera, zawsze zapominam, że 'mOtherfucker' się pisze przez 'O' (ciekawi mnie też polskie tłumaczenie.. W końcu motherfucker = matkojebca, a nie skurwysyn [son of bitch
]...).
Hmm, najbardziej interesuje mnie chyba refren VLK.
W pierwszym fragmencie jest chyba tak:
'Yeah, Vatos Locos Clan, from Poland to LA. Keeping new rules - the only way.'
A w ostatnim podobniee..
'Vatos Locos Clan, from Poland to LA. Keep new rules motherfuckers!'
Jutro się chyba trochę pogłowię nad środkiem... ;-))).
Ostatnio edytowany przez PlaVo-L (2008-09-15 20:06:00)
Fan
ha ha :-)no ja myślałem,że w tym bo tak to napisałeś to sprawdziłem i ze dwie litery sie nie zgadzały a jak w innym to mogłeś wtedy napisać w tym innym temacie ale ok to takie detale:-)czasem nie zwracam uwagi jak szybko pisze to różnie wychodzi:-)pozdro dla fanów KaRRamBy p.s może poszukaj w necie tekstów piosenek może będzie ten klasyk:-)))
Fan
nie wiem nie sprawdzałem ale skoro tak piszesz....to musisz samemu to jakoś rozszyfrować:-)
Administrator
Skurwysyn -> Son Of A Bitch