Fan
Czy to prawda ze karramba kiedys na swojej pierwszej plycie zdissowal nagly atak spawacza?w obronie liroya?bo ja sluchalem calej tej plyty i nic takiego nie slyszalem ale za to wiem ze nagly atak spawacza dowalil w piosence karrambie.
Administrator
Ten numer się nazywał o ile się nie mylę "Bang Bang" czy coś w tym stylu. Kiedyś słyszałem i właściwie nie jechał im tam tylko mówił, że w rapie powinna być sztama a nie kłótnie.
Fan
A spawacza karrambie pojechali
Fan
Maha tak to było w kawałku Bang! Bang!
Cypisek, a o jaki chodzi Ci numer Spawaczów? Szczerzy do bólu '96 ?
Fan
Tak o ten numer tylko ze poprawna nazwa to Prawadziwi do bolu'96.Tam wlasnie fazi z spawaczow pojechal karrambie.
Fan
Ja jednak w dalszym ciągu uważam, że jeśli ktoś decyduje się na pisanie na forach, powinien przynajmniej starać się pisać poprawnie.
Fan
Bambi NecroSodomizer napisał:
Ja jednak w dalszym ciągu uważam, że jeśli ktoś decyduje się na pisanie na forach, powinien przynajmniej starać się pisać poprawnie.
Mówisz o mnie, bo pomyliłem "szczerzy" z "prawdziwi" ?
Fan
Nie, pisałem o koledze nade mną
Administrator
A kto jest lepszy - KaRRamBa czy Nagły Atak Spawacza?
Fan
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tu jest trudne pytanie:-) bo ci są dobrzy i karramba.
Jeden-Jesli chodzi o sprzedanie płyt to karramba przy nich wymięka.
Dwa-Większą sławe zyskali
Trzy-Maja więcej fanów
Cztery-Nagrali więcej płyt
Pięć-Legenda
Fan
mnie się tylko diss na Liroya podoba z NAS, a tak po za tym to wszystkie ich nuty sa kiepskie, w ogóle nie wiem jak tego można słuchać...
ale nie krzyczcie na mnie, może mam inny gust...,pozdro dla fanów NASA (elo Radas xD)
PS. znacie jeszcze jakieś dissy na Karra, albo zwykłe nuty w których mu troche posadził ktoś ?
ja znam tylko właśnie NASA nutę, Borixion coś tam mu pocisnął i LIRYCZNY SNAJPER xD
Administrator
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tu jest trudne pytanie:-) bo ci są dobrzy i karramba.
Jeden-Jesli chodzi o sprzedanie płyt to karramba przy nich wymięka. Tylko "Brat Juzef" sie dobrze sprzedał
Dwa-Większą sławe zyskali Czy ja wiem? To KaRRamBa grał poza granicami Polski.
Trzy-Maja więcej fanów Gdyby NAS mieli NK, to porównalibyśmy ze znajomymi, więc nie przekreślałbym fanów KaRRamBy
Cztery-Nagrali więcej płyt I dlatego są lepsi? Na pewno nie.
Pięć-Legenda A KaRRamBa, nie? Jeden z prekursorów PL rapu.
No i jedyny, który umiał w NAS jako tako nawijać to Fazi, ale teraz strasznie się popsuł. A KaRR to klasa sama w sobie : D
Fan
Zwracam honora:-) ale brata juzefa sprzedali w takiej ilosci że karr wszystkich razem nie sprzedał tyle to raz a dwa ze nie tylko brat juzef płyta tak poszła bo psychedryna 97 czy rap i gwałt ep też wysoko poszły
Administrator
"KaRRamBa Oszalał" sprzedał się chyba w 90 000 egz. więc nie tak słabo i to jeszcze na tamte czasy to było naprawdę coś. I jeszcze chyba jedna płyta sprzedała się podobnie, doliczyć pod to resztę i jest od chuja tego : D
Fan
No fakt od chuja ale od spawaczy więcej nie sprzedał