Administrator
Santa Muerte napisał:
A Nie Lepiej Było Po Prostu Spytać ?
Ja się pytałem. Zero odzewu. Zresztą ja nie winię użytkownika Santa Muerte. Jeśli mógłbym mieć jakieś pretensje do kogoś, to jedynie do Włogi za robienie Nas w przysłowiowego ciula. I gdzie ja tu straszę Cię banem? To chyba Kamil a nie ja.
Fan
Nie robilem nikogo w ciula tylko ten numer mnie:(( 8953040 to GG do KaRRa żekomego:((
Fan
Maha napisał:
Santa Muerte napisał:
A Nie Lepiej Było Po Prostu Spytać ?
Ja się pytałem. Zero odzewu. Zresztą ja nie winię użytkownika Santa Muerte. Jeśli mógłbym mieć jakieś pretensje do kogoś, to jedynie do Włogi za robienie Nas w przysłowiowego ciula. I gdzie ja tu straszę Cię banem? To chyba Kamil a nie ja.
No i tu z maha się zgodze"Jeśli mógłbym mieć jakieś pretensje do kogoś, to jedynie do Włogi za robienie Nas w przysłowiowego ciula" i pozdrawiam:-) i temat zakończony a dla mnie wołga to kłamca i tyle nie ma o czym już gadać...
Fan
Dajcie chłopakowi spokój, może na prawdę ktoś go wyciulał
Fan
Kurwa, na tym forum poprawianie błędów w pisowni mogłoby doprowadzić do łez rozpaczy. Ja się na to nie pisze.
Bambi NecroSodomizer napisał:
Kurwa, na tym forum poprawianie błędów w pisowni mogłoby doprowadzić do łez rozpaczy. Ja się na to nie pisze.
W sumie racja, ale kumatym chłopakom, którzy często ich nie robią, mogę poprawiać, może zapamiętają na przyszłość ;-)).