Administrator
Jakie jest wasze najlepsze piwo? Opiszcie jak smakuje i dlaczego jest waszym najlepszym piwem
Wg mnie najlepszym piwem jest moja najukochańsza czerwona WARKA Dlaczego? Bo nie jest bardzo gorzka, zajebista na kaca i kocham ten czerwony kolor i biały napis WARKA
Ostatnio piłem Okocim i też dobre. Dobrym piwem też jest Dębowe choć gorzkie cholerstwo hehehe
Póki co.. nie mam swojego ulubionego . Myślałem, że Heineken będzie zajebisty, jak go tak KaRRamBa preferuje.. ale jak wypiłem, to myślałem, że zwrócę... Nie wiem, może wtedy tak jakoś mi nie smakowało, ale już ani razu go nie spróbowałem ;].
Obecnie jestem na etapie eksperymentów, więc za każdym razem kupuję inne i za każde razem stwierdzam, że właśnie te, które teraz piję jest najlepsze . Ale jak kupię drugi raz to już tak fajnie nie smakuje
. Zresztą.. ostatnio jakoś nie mam smaka na brow.
Fan
Ja jestem wierny Dębowemu Mocne i bardzo lubię Perłe....a tak to śmigam więcej vodke albo Rakije. Raz spróbowałem Jacka Danielsa...myślałem ze to dobre...a tu chuj
Ostatnio edytowany przez FeRu (2008-08-26 19:35:05)
Administrator
Bażant dobry, z wódki Finlandia pycha :-]
Fan
Lech, kiedyś Żywiec - czasem tzn. średniawo często () Żuberek
bo tani...
Fan
DUŻE mocne dębowe,Tyskie i Lech.
Fan
Only HEINEKEN! Z braku laku Źywiec, desperados, czarny Okocim... reszta się nie liczy