Fan
Fan
o kurwa, ciekawe co za pała go podkablowała...
pisze, że płyta już niedługo, ale nie ma żadnych kurwa konkretów, a ja już nie mogę się doczekać, jeszcze ten tekst do nowego kawałka narobił mi apetytu
piona
Administrator
Dobrze, że ktoś napisał co to za paragraf bo bym nie wiedział hehe
Fan
no dokładnie Kamil
śmiać mi się chce z tych co prosza o pinezki;q
Administrator
A co to są pinezki? Do czego to służy na NK?
Fan
"sprawa kontraktu dotyczącego wydania albumu „11” wreszcie jest na bardzo pozytywnej drodze i myślę , że dzień premiery jest co raz bliżej... "
To z 3 lata jeszcze i będzie ta płyta...
Fan
A jak ktoś nie ma naszej klasy?
Fan
to niech se zrobi, ale problem...
Fan
Bambi NecroSodomizer napisał:
A jak ktoś nie ma naszej klasy?
"...”30 kwietnia, czwartek, 6 rano
Status „poszukiwanego” mi przyznano,
Psy z nakazem wjeżdżają mi na chatę,
Budzą , straszą moją żonę , nie wybaczę!
Nie wybaczę kurwa, żeś mi psie wystraszył syna!
Bo dla ciebie blacha, a dla mnie Rodzina najważniejsza!
Czy to kurwa kumasz?”
To fragment najnowszego utworu z powstającego projektu „Santa Muerte”, niestety niniejszy text to fakty jakie miały miejsce w miniony czwartek… jestem POSZUKIWANY przez jebaną policję… a wszystko przez jednego pierdolonego konfidenta - który silił się by zostać gangsterem hahahaha, spróbował wykonać krzywe ruchy względem mnie i mojego wspólnika na co otrzymał jednego konkretnego eSeMeSa i jak przystało na "gangsta" w trosce o życie poleciał na milicję, hahahahaa! Za to co właśnie się teraz dzieje, ale w szczególności za to, że naraził na strach i stres moją Rodzinę, nie zazna już nigdy spokoju…. Modlę się co noc skurwysynu do Bogini Santa Muerte, by jej klątwa ciążyła na tobie i twojej rodzinie aż do śmierci zsyłając lawinę nieszczęść, chorób, głodu i wielu wielu dramatów rodzinnych….
Sprawa niniejsza sprowokowała mnie do napisania, skomponowania , zrealizowania i wyprodukowania podczas tajniackiej sesji nagraniowej kolejnego utworu do albumu „Santa Muerte”.
Nawet jeżeli mnie zawiną, to sprawa kontraktu dotyczącego wydania albumu „11” wreszcie jest na bardzo pozytywnej drodze i myślę , że dzień premiery jest co raz bliżej...
A pierdolonej policji, prokuraturze i sądom proponuję skupienie się na pedofilach, mordercach kobiet i dzieci i innych popierdoleńcach, z którymi nie potraficie sobie poradzić, jebane leszcze....., bo:
"za duże podatki płacę byś miał kurwa za co żreć,
a więc pierdol się i idź się kurwa lecz!""