Administrator
Jak myślicie dlaczego KaRRamBa zmienił swój flow i głos? Jak dla mnie to on tym stylem z 2001r rozpierdzielał większość sceny, Borixona zwłaszcza. Jak ja bym chciał usłyszeć coś nowego robionego w ten sposób z 2001 roku ;(
Fan
Racja, trochę lipny ma ten głos teraz, z VLC kojarzy mi się prawdziwym kozakiem, wkurwionym na system, opowiadającym co się w tym burdelu dzieje! Teksty były wyjebane, nie mówiąc o samych beatach, szkoda, że najprawdopodbniej 11 taka nie będzie, ale jest szansa, że w Santa Muerte przykurwi z grubej rury, rozpierdalając całą scene HH...
aż naszła mnie ochota by puścić sobie te kawałki...
Fan
popieram ten glos z CZARNA LISTA wymiata wogole ten glos z 2001 !! DISS NA BORIXONA BYL GIT
Fan
Macie racje...A ja mam nadzieję że Santa Muerte będzie właśnie robione w tym stylu.
Fan
CZARNEJ LISTY MOZNA SLUCHAC CALY DZIEN !! VATOS LOCOS CLAN !!! MOJ WLASNY RAJ (TEZ SPOX) !! I WSZYSTKO Z 2001 !!
Fan
Ale PRASKIE KLIMATY i MILION PEELENUFF to też dobry towar mimo, że to nie pełne albumy. BY NIE ŻYĆ NA DNIE, ZAWRÓĆ ;p, WIĘCEJ, czy remixy (imo lepsze od oryginałów) W IMIĘ ZASAD i MÓJ WŁASNY RAJ.
Fan
Kenty^ napisał:
Ale PRASKIE KLIMATY i MILION PEELENUFF to też dobry towar mimo, że to nie pełne albumy. BY NIE ŻYĆ NA DNIE, ZAWRÓĆ ;p, WIĘCEJ, czy remixy (imo lepsze od oryginałów) W IMIĘ ZASAD i MÓJ WŁASNY RAJ.
TAK TO TEZ BYLO SUUPER DLA MNIE WSZYSTKO CO TWORZY KaRR jest zajebiste tylko szkoda ze zmienil tak glos
Fan
Po prostu skoro płyta z założenia miała być imprezowa to wiadomo, że Karr nie mógł już nawijać wkurwionym głosem gangstera (że tak to określę)... Musiał zmienić flow na takie to powiedzmy bardziej wyluzowane, bo inne nie pasowałoby zwyczajnie do konwencji albumu.
EDIT: Jeżeli kawałki "Ręką chuja nie oszukasz", "Karrambabaunzzz" i "Sąsiad to chuj" pokazują mniej więcej jaki ma być ten album to uważam, żę będzie zajebisty... Bardzo mi się podobają te numery.
Ostatnio edytowany przez Radas (2009-07-09 08:47:32)
Kenty^ napisał:
Ale PRASKIE KLIMATY i MILION PEELENUFF to też dobry towar
Praskie Klimaty to pirat. Jakiś skurwiel zajebał materiał KaRRamBie i wydał sobie Praskie Klimaty.
Zresztą zobacz na okładkę - KARAMBA.
Administrator
Radas, na VLC były imprezowe numery i nie przeszkadzał jego głos ;-) W tym numerze o tequili. "Więcej" też jest numerem imprezowym a nawija tak jak nawijał.
Fan
PlaVo-L napisał:
Kenty^ napisał:
Ale PRASKIE KLIMATY i MILION PEELENUFF to też dobry towar
Praskie Klimaty to pirat. Jakiś skurwiel zajebał materiał KaRRamBie i wydał sobie Praskie Klimaty.
Zresztą zobacz na okładkę - KARAMBA.
o lol nawet nie widziałem
Administrator
Chyba nawet na tych "Praskich" nie było wszystkich numerów. 15? I chyba inna wersja "Jest Git".
Fan
Tak Maha tylko, że na VLC dominuje tematyka i styl gangsterski, taka jest konwencja tego albumu, tak więc te kawałki które można by nazwać imprezowymi też musiał nagrywać podobnie, żeby nie było zbyt dużej rozbieżności stylowej. A 11 jest imprezowa więc na płycie dominuje luźniejsze nawijanie, inny głos... Po prostu to wszystko musi być w miare spójne pod względem stylu. Tak mi się wydaje.
Ostatnio edytowany przez Radas (2009-07-09 15:31:53)
Fan
racja kawalki "Sasiad to chuj", "Ręką chuja nie oszukasz", "Karrambabaunzzz" to cos zajebistego popieram tutaj radasa. Czy te 3 kawalki bede na "11" ?
Ostatnio edytowany przez pacio555 (2009-07-10 15:57:12)