miałem o to pytać już dawno... czy to prawda że KaRRamBa miał nagrać kawałek z Borixonem na "11"? Kiedyś Borixon robił bouns, a początkowo "11" miała być całościowo bounsową płytą.
Ostatnio edytowany przez MaryJ (2009-09-05 22:05:49)
Fan
nie wiem czy bedzie spiewal z Borixonem przeciez na niego byla Czarna lista chyba ;D plyta 11 ma byc baunsowa
Ostatnio edytowany przez pacio555 (2009-09-06 07:06:59)
Fan
MaryJ a skąd w ogóle takie info, że mieli nagrać coś razem ??
Fan
Bym sie kurwa załamał chyba....
Administrator
nie wiem czy mi przypadkiem tego Maha nie mówił
P.S czarna lista była 8 lat temu. dla przykładu 9 lat temu Zajka dissował Liroya w kawałku "Zachowaj dystans", a ostatnio (jakoś w maju) nagrali kawałek "Ganja boogie"
Ostatnio edytowany przez MaryJ (2009-09-15 21:53:54)
Administrator
Jasne, ja to mówiłem <yes> Mówiłem też, że something no yes?
MaryJ napisał:
nie wiem czy mi przypadkiem tego Maha nie mówił
P.S czarna lista była 8 lat temu. dla przykładu 9 lat temu Zajka dissował Liroya w kawałku "Zachowaj dystans", a ostatnio (jakoś w maju) nagrali kawałek "Ganja boogie"
Przecież KaRRamBa mówił na starym forum, że między nim, a Borixonem już jest wszystko w porządku.
Fan
Nigdy nie było żadnych wspólnych planów odnosnie featuringu zarówno z jednej jak i drugiej strony. W latach '90 Borixon obraził KaRRamBę, za co KaRRamBa "podziekował" mu w utworze "Czarna Lista". 2-3 lata temu Borixon zdobył numer telefonu od Liroya i zadzwonił do KaRRamBy, zapraszając na koncert do Kielc w klubie Mefisto. KaRRamBa uznał to za zakończenie niepotrzebnego konfliktu. Koncert wypadł znakomicie, a impreza z włascicielami klubu trwała 2 doby. Zatem można chyba śmiało powiedzieć, że obecnie wszystko jest OK. Potem odbył się jeszcze jakis event na terenie prywatnego zalewu (gdzieś pod Kielcami) nowych wspólnych znajomych. Bawił się tam dobrze Borixon i KaRRamBa, nie tylko na scenie