Administrator
Dziś przysłuchałem się numerowi "KaRRamBa Rap (hard mix)" i on tam nawija: " miałem fajną dupę żonę, i kochanego rap syna". Chodzi mu o tą jego byłą? No i czy to "miałem" odnosi się też do syna? Miał jeszcze jakieś dziecko? Nie kumam...
Fan
Coś rapił w utworze Memento Mori że syna mu zabrano, wcześniej żalił się w utworzę Karramba Rap że kobieta bez serca go zostawiła, pewnie mimo że nienawidzi jej teraz, mogła być fajną dupą. A sprawa o zabranie syna to pewnie sprawa, przeciwko tej kobicie, a pazerne świnie to pewnie prokuratura. Z resztą co ja tam wiem.
Fan
"Wystrzelajcie się na wzajem roztrzaskajcie sobie łby pierdoleni psychopaci dlaczego my , dlaczego nie możemy żyć spokojnie strach wyjść na ulice jak na jakiejś wojnie, a policję tak naprawdę to gówno obchodzi coraz częściej mordercami są ludzie młodzi"
"Bezlitosne bramy świata przede mną stanęły
Poznałem całą prawdę o tym, że wszystko to fałsz
To jakbym stanął z diabłem twarzą w twarz
Znieczulica i zło, fałszywi przyjaciele
Narkotyki, prostytucja, morderstwa i korupcja
Zawiść i zazdrość, chciwość i nienawiść
Człowiek dla pieniądza bez skrupułów może zabić człowieka"
"
Pieniądz to morderca najbardziej brutalny
W historii świata nieporównywalny do nikogo
Nie przyrównasz do niczego
Powiedzcie jak mogliśmy dopuścić do tego
Przemoc, narkotyki, wojny, prostytucja
Fałszywa przyjaźń, morderca, korupcja
Wspólnym mianownikiem tego wszystkiego
Jest pieniądz i nie zmienisz tego
Dlaczego? powiedz mi dlaczego?
Żądza posiadania niesie z sobą tyle złego
Nie ma już przyjaźni, bezinteresowności
Pieniądz zniszczył wszystko, nie ma już miłości…"
Sorry że takie długie ale linijki wyciągnięte z kontekstu są bez sensu
Fan
Uwielbiam wszystkie jego teksty ale jeden to jest powalający
"Siemasz kurwo frajerze pasztecie zajebany długi chudy i brzydki kaszalocie niedymany"
Fan
Mój ulubiony tekst Karramby to:
Zadymy, interesy, policja i problemy,
Do wyjaśnienia sprawy miałem zniknąć, Bez ściemy !!
Zerwać kontakty na góra dwa miesiące,
Poczekać aż ciśnienie zacznie być malejące...
Niedzielny słuchacz
Maha napisał:
Kenty^ napisał:
Tak po za tym:
"Siemasz kurwo frajerze pasztecie zajebany, długi chudy i brzydki kaszalocie nie dymany , namieszałaś spierdoliłaś a potem się schowałaś, panno Ago o jednym zapomniałaś, ty mnie Mietek nie rób "Helga" nie stado reniferów , to Vatos Locos Klan a nie banda frajerów, Zapłacisz mi gotówką za poniesione straty - chuj mnie obchodzi że nie masz sałaty stara kurwo to co wzięłaś w łapę wróci do mnie, Księgowy DZIURA to uzdolniony żołnierz bez skrupułów sumienia i litości, procenty, odsetki, terminy płatności "windekasja" tak fury nieruchomości, lokówka w dupę i połamane kości to mój rewanż za twoje kurestwo, Aga pierdolony matkojebco!"Ja zawsze myślałem, że on mówi "panno Agent" - o kieerwa
Teraz poprawie:
On chyba nawija "to nie Mietek ani Helga". I nie windekasja tylko windykacjaCzyli ściąganie długów przez pewnego jegomościa, który używa bądź nie używa przemocy. Częściej używa
no to mnie tez przypadlo do gustu ten text jest wprost zajebisty full wypas noi mnie dokladnie to sie podoba ten text matkojebco albo ten glupia kurwo i jeszcze wiele innych kture urzywa w swoich utworach i kture sie staly dzis moimi codziennymi odzywkami dzieki karrambie.
Ostatnio edytowany przez greendayka29 (2010-01-29 15:48:04)