Administrator
Co sądzicie o tym tracku? Uważacie, że KaRRamBa dobrze wszedł w ten klimat? Moim zdaniem nie bardzo. Tzn. moim zdaniem za ostro i za mało melodyjnie grają te gitary i psuje to cały numer. Istniał kiedyś taki zespół "100% Bawełny". Nie boję się stwierdzić, ze to był taki Polski Limp Bizkit. Im takie granie bardzo dobrze wychodziło. Polecam!
Plavo-l teraz powinno być ok :]
No teraz to wiem ;-))).
Ja tam lubię ten kawałek... tylko się kurwa zastanawiam dlaczego został ponownie wrzucony na 'Milion Peelenuff', gdzie nawija, że bierze, a ten kawałek jest zupełnym przeciwieństwem.. ;> .
Fan
Ja tam nie mam zastrzeżeń, bardzo mi się podoba
Fan
Jak najbardziej przyjemna kawalina...jeśli moża mówić o przyjemności,muzycznie wyszło to bardzo fajnie..ciekawe jak by to brzmiało na dobrym mocnym Bicie.
Fan
PlaVo-L napisał:
No teraz to wiem ;-))).
Ja tam lubię ten kawałek... tylko się kurwa zastanawiam dlaczego został ponownie wrzucony na 'Milion Peelenuff', gdzie nawija, że bierze, a ten kawałek jest zupełnym przeciwieństwem.. ;>.
Trafne w chuj spostrzeżenie, nie wiem czy dobrze pamiętam (nie mam płyty na chacie), ale chyba zaraz po tym kawałku na płycie był skit jak Karr wciąga koke
Fan
może chciał pokazac tym jak to sie zmieniło w jego życiu chciał to jakoś podkreslic ,masz racje zaraz po tym 4 razy kokaina