Fan
Ja od 1995/96 właściwie pierwszą piosenką jaką usłyszałem były klimaty a pokochałem jego muze za teledysk karramba rap to właśnie wtedy zaczeła mnie interesować muza KaRRamBy
Fan
ja po raz pierwszy w 98...jak pożyczyłem od kumpla kasete "Karraba oszalał"...od tej pory to tylko KaRR istniał w mojej głowie.
Wiem, że w 97 śpiewałem 'Boom tralala, KaRRamBa Oszalał!!' i 'Bang!Bang!Bang!Bang! I kulka w łeb....', pamiętam jak dziś ;-)))). Ale miałem wtedy 4 lata . A potem.. to usłyszałem o nim znów na przełomie 03/04, a że miałem już do niego wielki sentyment, tak jest dla mnie numerem 1 ;-))).
Niedzielny słuchacz
96 rok kiedy poraz pierwszy go usłyszałem:) I przez te 12 lat nadal słycham jego kawałków podobnie jak Liroya
Administrator
Ja ogólnie rapu słucham od 10 lat ale KaRRamBę wcześniej już słyszałem. Na Polsacie hehehe
Fan
w 2002 Cała Polska w temacie i pocałuj mnie w dupe, a tak intesywnie to od br. ;p
Fan
No tak pierwszy raz to usłyszałem go gdzieś w 1997, ale żeby się tym jarać to parę lat później.
ja pamiętam, że gdzieś... 03-04 pierwszy raz kawałki KaRRamby usłyszałem... wiem, że późno i wiem, że wiele przegapiłem przez te lata... a pierwszy kawałek to był "Pocałuj mnie w dupe"... hehe w szkole kiedyś wszyscy się tym jarali bo ładnie klął
Zacząłem słuchac Karra od kiedy na poważnie zacząłem słuchac rapu , było to około 4 lata temu ,Wtedy zaczęła się moja przygoda od kawałków Vatos Locos Clan , Dzieci Gorszego Boga , Karramba Rap , i ile kosztujesz były to pierwsze piosenki Karra które słyszałem i do tej pory słucham namiętnie i myślę że zaległości nadrobiłem z nawiązką , .
Nowy na forum
Od płytki "Los Vatos Locos" a potem musiałem dokupić "boom bang" i następne a teraz próbuje zdobyć singielek "Micky / Dorosłe dzieci", który tylko był na kasecie MC a została mi po nim tylko okładka. Może ktoś ma mp3 bo brakuje mi trochę tego fragmentu twórczości Karramby.
Fan
no ja mam tylko na kasecie
Nowy na forum
Dawid 87 napisał:
no ja mam tylko na kasecie
No tak ale singiel nigdy nie był na CD no chyba że trafił na jakąś składankę a takowa nie trafiła w moje ręce.
Mam taką małą prośbę czy nie mógłbyś tego jakoś zgrać na mp3 i podzielić się z resztą fanów karramby. Jeśli nie wiesz jak to chętnie pomogę.
Zakończę standarowym okresleniem: Poproszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Pozdrawiam
tomusk
PS my email kosa_dj at o2.pl
Ostatnio edytowany przez tomusk (2008-09-20 11:26:13)
Fan
Spoko zobacze co da sie zrobić:-) w tygodniu odezwe sie na maila pozdro
Fan
To może na forum umieścicie ? Będe wdzięczny
Fan
Do Tomusk:ziomek podaj jeszcze raz maila bo ten jest nieprawidłowy i nie moge wiadomości Ci wysłać albo bendzie prościej masz mój i odezwij sie to pogadamy o tym singlu :kicus1@onet.eu