Fan
Nasza Klasa:
- Zygmunt Adamkiewicz:
"KaRRamBa! DZIĘKUJĘ CI ZA SKOMPONOWANIE ORAZ WYKONANIE PIĘKNEJ I WZRUSZAJĄCEJ MUZYKI,KTÓRĄ NAPISAŁEŚ DO MOICH WIERSZY.WIDAĆ JESTEŚ NIE TYLKO ARTYSTYCZNYM WARIATEM,ALE I WIELKIM ROMANTYKIEM.POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE."
- Karramba:
"ZYGMUNCIE A. ;-) dziekuję za zajebiście miły komentarz, który wiele dla mnie znaczy. Stworzenie muzyki do Twojej Poezji to była dla mnie czysta przyjemność i masz racje - moje serce jest stworzone do romantycznego bicia.....jednakże prawdopodobnie moja niby wyimaginowana choroba psychiczna, kttóra uchroniła mnie przed wstapieniem w szeregi naszego "wspaniałego" wojska polskiego, zwana "dezadaptacja osobowa" chyba okazała się w istocie chorobą prawdziwą, przez co ukrywam swoje ukryte głeboko w sercu prawdziwe romantyczne "JA", tworzac jednoczesnie texty i utwory które również lezą mi na sercu, ale nie na samym jego dnie... Chciałbym jeszcze cos stworzyc dla Twojej poezji, jednak nie wiem czy zdąże,bo ostatnio poszukuje mnie milicja i być moze zdążę wydac swój nowy album, nim mnie dopadną, chociaz nie jest to pewne.... ale mimo wszystko chciałbym żebyscie wszyscy posłuchali poezji Zygmunta Adamkiewicza, do której miałem zaszczyt muze wyprodukować..... i chuj, że niektórzy się będa śmiać ze mnie, ale płacze przy tej poezji jak bóbr, bo zwyczajnie jest przepiękna i pochodzi z głębi serca, co da się wyczuć natychmiast... Jak Zygmunt się zgodzi, to umieszcze fragment na youtube ;-) Pozdo 4 @LL , KaRRamBa."
KaRRamBa skomponował muzyke do wierszy Pana wyżej, jeśli poeta się zgodzi, Karramba umieści kawałek na youtube. Jestem ciekawy a Wy :> ?
edit: Komentarz Karra jest z wczoraj z godziny okolo 22, a Zygmunta z przedwczoraj.
Ostatnio edytowany przez Kenty^ (2008-11-29 11:39:07)