Administrator
Temat był na starym forum, powrócił tu Czego oczekujemy? Wiemy, że nie będzie Gangsta (a jeśli będzie to może z dwa numery). Wiemy, że będzie hmm "dyskotekowo". I wiemy, że Karramba głos zmienił a szkoda
Ale myślę, że całość będzie dobra i co by nam nie zaserwował my to zjemy i będzie nam smakować hehe
Fan
Najlepiej to jakby była w stylu vatos locos clan - gangstersko...
Wtedy było by giciarsko
Gość
WŁAŚNIE WŁAŚNIE WŁAŚNIE;] ABY WRÓCIŁ NA SZCZYT MOŻNE POWINIEN ZAPROSIĆ INNYCH ZNANYCH I LUBIANYCH RAPERÓW TYPU PEJA FIRMA TEDE...
Fan
Mysle ze peja,firma czy tede nie nagrali by z karramba bo nie lubia go powaznie pisze.
Np Eldo kiedys w wywiadze ktoryms powiedzial o karrambie ze promuje przemoc i ten artysta nie prezentuje soba nic prucz wciskania swoim fana do glowy wizerunek gangstera.
To oczywiscie nie jest moje zdanie zeby nie bylo:-)
Co do plyty to zeby jakies skity zajefajne byly na plycie prucz fajnych trackow.
Ostatnio edytowany przez Cypisek (2008-12-15 13:56:17)
Fan
a Eldo to niech sobie mówi o nim co chce, dobija mnie ten koleś, taka sierota bawiąca się w filozofowanie
Dla mnie i tak najlepsze są kawałki solowe Karra, więc wcale nie oczekuje żadnych featuringów... choć nie mówie żeby ich nie bylo...
Administrator
Ja bym chciał, żeby był feat. z Liroyem heheh albo z jakimś murzynem ze Stanów
Gość
TO MOZE Z 50 Centem??? KaRRamBa z checia by nagrał z 2Pac ale nie ma mistrza juz ;(
W sumie też byłbym za czymś w stylu Vatos Locos Clan, czyli gangsterski klimat, ale KaRRamBa szedł ostatnio do spraw przyziemnych typu "Sąsiad to chuj" heheheh... podoba mi się ten klimat i myślę, że będzie coś dobrego. Bity pewnie będą zajebiste jak to zawsze było u KaRRamBy
Niedzielny słuchacz
Oby wogóle sie ta płyta ukazała...
Fan
Czego oczekujemy??? Odpowiedź jest prosta...Oczekujemy daty wydania!!
Ostatnio edytowany przez FeRu (2008-12-21 15:40:15)